search

- RETETE PENTRU SLABIT

RETETE PENTRU SLABIT

Slăbiţi în 7 zile 7 Kg.;
- 1 zi - orice fruct fără banane, pepenele verde şi galben mai puţine calorii decât
         majoritatea fructelor.
- 2 zi -  vegetale conservate sau crude,fără fasole uscată, mazăre, porumb 
             la prânz supa, la cină cartof copt la cuptor cu unt. Nu mâncaţi fructe
- 3 zi -  oricât doriţi legume, fructe, supă, fără cartofi copţi. După 3 zile dacă nu trişaţi   
             slăbiţi.
- 4 zi -  3 banane şi lapte degresat, apă multă, supă,
- 5 zi -   carne de vită cu roşii (250g carne şi o cutie de roşii în bulion, sau 6 roşii
             proaspete), 6 - 8 pahare de apă, supă o dată pe zi.
- 6 zi -   carne de vită cu legume sau cartofi, supă o dată pe zi.
- 7 zi -   orez Uncle Ben’s, suc de fructe neândulcit (Santal) şi legume
              supă o dată pe zi.
In a 7 zi slăbiţi 5 - 8Kg., dacă aţi slăbit mai mult întrerupeţi regimul 2 zile şi apoi
reluaţi-l. Daca e urmat corect, curăţă organismul de toxine şi vă simţiţi mai bine
Este rapid, arde grăsimile şi are mai multe calorii decât mâncaţi.
Interdicţii; pâine, alcool băuturi carbogazoase, prăjeli.
Voie; apa, ceai, cafea fără zahăr, suc neândulcit şi lapte degresat, supă toată ziua când vă este foame. Intr-o zi se poate înlocui carnea de vită cu  pui la grătar fără  pieliţă, sau cu peşte.
In celelalte zile e nevoie de proteine , carne de vită.

Barley Water; băutura care te ajută să slăbeşti uşor, 50 g, boabe de orz se fierb în 1 litru de apă 30 min. Lichidul se consumă toată ziua.

Chefir; arde grăsimile de prisos, 1 pahar înainte de mese.

Dieta cu iaurt; timp de o sặotặmânặ, dimineaţa se mặnâncặặ un iaurt amestecat cu fulgi fặrặ zahặr, miere, stafide sau nucặ, la prânz  supặ de orice fel – doar zeama şi legumele fierte, seara ca dimineaţa. Se beau 2 litri de apặ, ceai, cafea fặrặ zahặr. Se slặbeşte 1 Kg. /zi. In weekend se mặnâncặ normal iar sặptặmâna urmặtoare se reia regimul pentru a slặbii mai mult.

Dieta alternativặ; luni 6 Sana, marşi 6 cartofi fierţi fặrặ sare, miercuri 6 mere, joi 6 ouặ fierte tari, vineri 600 g. Brânzặ de vaci, sâmbặtặ 600 g, carne fiartặ de pui sau vitặ fặrặ sare. In 7 zile se slặbeşte 5 Kg.

Dietă obligatorie; carne slabă 2oo - 300 g., supă legume fără paste făinoase, peşte fără sosuri, ouă. preparate oricum, salate de roşii, ridichi, ţelină, murături în oţet, brânză uscată, caşcaval,şvaiţer, fructele se mănâncă separat. Sunt interzise dulciurile, grăsimile, alcoolul, pâinea şi făinoasele.

Cura cu ananas; sau cura Afroditei, timp de 3 zile mesele de prânz şi seara , se va mânca numai, 2 cotlete de miel la grătar şi 2 felii mari de ananas proaspăt. În timpul mesei nu se consumă băuturi, fără mic dejun, peste zi 1 - 2 litri apă sau ceai din frunze de coacăz negru, frasin. Anasonul conţine o drojdie şi un ferment digestiv care digeră în câteva minute de 1000 de  ori greutatea lor.

Cura cu cireşe; fiind un fruct sărac în principii nutritive, se recomandă cure de 2 zile pe săptămână, cât ţine sezonul. Cireaşa conţine un depurativ puternic, care elimină toxinele şi deşeurile din organism.

Cura cu coada calului; macerat la rece, 2 – 3 căni/zi, cu puţin înainte de masă, măreşte intensitatea procesului de liminare pe cale renală şi digestivă.

Cura cu lămâi; se bea zilnic progresiv suc de lămâie,pornind de la sucul unei ½  lămâie, urcând .progresiv (1/2) ,până la 10, apoi se coboară progresiv, pe o perioadă de 4 - 5 săptămâni.

Cura de întreţinere; seara se taie în felii o ½ de lămâie cu coajă cu tot, se adaugă o mână de muşeţel, apoi o cană de apă clocotită, se lasă la macerat până dimineaţa, când se bea pe nemâncate

Cură de sucuri; pe durata unei zile se poate bea un singur suc, legumele se curăţă de coajă, se rad şi se presează printr-un tifon, sau la centrifugă. Pentru gust mai bun se adaugă la suc, verdeţuri proaspete, mărar, pătrunjel, ţelină.
- după trezire 1 - 2 ceşti de ceai rozmarin (stimulează tensiunea scăzută)
- ora 9, 250 ml. suc morcovi amestecat cu 1 linguriţă ulei de măsline
- ora 11, 250 ml. suc varză murată, cu leuştean tocat, mărar.
- ora 12, 1 pahar mare cu apă minerală
- ora 13, 250 ml. suc sfeclă roşie, cu 1 linguriţă de tărâţe de grâu
- ora 16, 1 ceaşcă ceai de măceşe
- ora 17, 250 ml. suc morcovi, cu frunze de busuioc şi amestecat cu o linguriţă de smântână
- ora 18, 1 pahar mare de apă minerală
- ora 20, 1 ceaşcă ceai de flori de tei sau iasomie (calmează)
În total 320 calorii/zi.
Important; pregăti sucul din legume proaspete, beţi sucul imediat după preparare, în ceai nu puneţi nici  zahăr nici miere, 1 zaharină.

Lipostop; supliment nutritiv, oţet de mere cu bio-crom, arde grăsimile, scade glicemia, apetitul pentru dulciuri, depunerile adipoase le transformă în energie şi putere de muncă.
Porumb; în obezitate mămăliga conferă o senzaţie de saţietate. În hipotiroidă, anumite probleme cum sunt îngrăşarea, somnolenţa sunt reduse. Măreşte secreţia biliară şi facilitează evacuarea sa. Ulcer şi gastrită, efect de ameliorarea acidităţii, acelaşi rol îl are în diabet, litiază renală şi hepatită